Nieuw coronabeleid

Geplaatst 29-09-2020

Geplaatst door Webmaster


Zoals jullie ongetwijfeld al hebben meegekregen heeft het kabinet nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Op basis van de maatregelen, en de richtlijnen van KNKV en NOC*NSF hebben wij een nieuw coronabeleid opgesteld. 

De belangrijkste impact heeft het sluiten van de kantine en het feit dat er geen publiek meer aanwezig mag zijn bij trainingen en wedstrijden. 

We hopen met zijn allen dat deze maatregelen over drie weken weer versoepeld kunnen worden en die kans is het grootste als we ons aan de maatregelen houden. 

Om dat kracht bij te zetten willen wij tijdens trainingsavonden tot half negen (jeugdtrainingen) en op wedstrijddagen een corona-coördinator op het park aanwezig hebben die op de naleving van de regels gaat toezien. Voor die rol zoeken we vrijwilligers. De bardiensten die al ingepland waren komen te vervallen dus ik denk dat er genoeg vrijwilligers te vinden zouden moeten zijn. Bedenk ook dat dit een kans biedt om toch een wedstrijd te zien. 

De corona-diensten zijn te vinden op het Barrooster. Ik zal zorgen voor een instructie, maar echt moeilijk is het natuurlijk niet. 

Als laatste wil ik jullie meegeven dat Dorien en ik bezig zijn om de (thuis-) wedstrijden van de A1, het eerste en het tweede via een livestream op internet beschikbaar te stellen. 
Als dat lukt zetten we op de website en op onze facebookpagina de locatie waar de live-stream te bekijken is.  

Mede namens het bestuur, 
Johan

Jarigen

  • Adri Gerrits

Sponsors: