Lid worden

Fortissimo is een levendige en bruisende vereniging, prestatie en gezelligheid staan beiden hoog in het vaandel. De vereniging is in de laatste jaren fors gegroeid en nadert de 400 leden, waarvan ongeveer 190 jeugdleden en 210 seniorleden.

Het eerste en tweede spelen op het veld en in de zaal 3e klasse. Teams 3 & 4 spelen respectievelijk reserve 4e en 5e/6e klasse. In totaal zijn er 3 wedstrijdkorfbal teams en 4 teams komen uit in breedtekorfbal competitie, waaronder 3 midweekteams. Er is ook een recreantengroep die wekelijks traint en af en toe een toernooi speelt.

De jeugd bestaat uit 14 teams, waarvan 3 junioren ploegen. De B1, C1, en D1 komen alle drie uit in de 1e klasse. Overige jeugdteams spelen in de A-, B-, en C-categorie in de 2e t/m 5e klasse. In de D-, E- en F-categorie spelen de teams voornamelijk in de 2e/3e klasse. Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen iedere week trainen bij de welpen.

De vereniging heeft zich ten doel gesteld de komende jaren over de gehele linie een stabiele eersteklasser te worden. De verenigingsopbouw qua teams en leden leent zich hiervoor en aan de bijbehorende organisatie structuur wordt steeds nauwkeuriger uitgewerkt. Fortissimo beschikt over een fantastisch sportpark met 3 senioren kunstgrasvelden met volledig geïntegreerde belijningen voor de jeugd. Eén van de mooiste korfbalsportparken in de regio Utrecht.

Wil jij de korfbalsport komen proberen? Dan kun je bij ons een aantal gratis proeftrainingen meedoen. Stuur hiervoor een mailbericht met je naam, telefoonnummer en geboortedatum naar technische-commissie@kvfortissimo.nl. Zij nemen dan contact met je op wanneer en met welk team je het beste kunt meetrainen.
Wil je graag lid worden bij onze korfbalvereniging? Stuur dan een mailbericht naar ledenadministratie@kvfortissimo.nl. De ledenadministratie zorgt er dan voor dat je in bezit komt van ons inschrijfformulier en de benodigde informatie van de vereniging.

• Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2018