Grote clubactie

GCA 2020

KV Fortissimo gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het jaarlijkse Fortissimo kamp. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze vereniging gaat.

Jeugdleden van de D,E en F zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Ook ontvangt ieder lid een mail met daarin een link naar onze persoonlijke verkooppagina. Via deze link kunnen familie, vrienden en kennissen op afstand loten kopen.

Loten verkopen

Het (Ver-)rkopen van loten is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren. Hieronder geven we uitleg en kan je een instructie video bekijken.

Verkoopboekje
Jeugdleden van de D, E en F krijgen een verkoopboekje. Hiermee kunnen zij loten verkopen. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Zit je in een jeugdteam en heb je geen boekje gekregen maar wil je wel graag langs de deuren? Op de bar in de kantine staan machtigingsformulieren. Of download hier de intekenlijst.

Online
Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze persoonlijke online verkooppagina. Stuur deze link naar al je familie, vrienden en kennissen en vraag of ze een lot van je willen kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Geen mail gehad? Gebruik dan deze URL: https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-fortissimo/120095 of deze QR code:

Superlot
Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Het kopen van een superlot kan door een ondernemer gezien worden als een mini-sponsoring, zo steunen ze eenmalig onze vereniging. Ook kan een Superlot door een (senioren) team gekocht worden. Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. 5.000,-!

Winnen

Zowel verkopers als kopers kunnen mooie prijzen winnen

Verkopers
WIj van Fortissimo belonen jullie graag voor jullie harde werk, want jouw inzet is goud waard!
  • Per verkocht lot verdien je €1,- terug van je kampgeld.
  • 50 verkochte loten is een grats kamp
  • Nieuw dit jaar, een attentie voor iedereen die 20 loten of meer verkoopt. Wat dat is  houden we nog even geheim!
Ook de Grote clubactie wil je belonen voor jouw inzet. Klik hier om te zien wat je allemaal kan winnen. Voor sommige acties verwijzen ze naar de clubcoördinator, je kan hiervoor mailen naar kampcommissie@kvfortissimo.nl.

Kopers
  • Hoofdprijs € 100.000,-
  • 2e Prijs Auto Seat mii electric, 4 jaar zorgeloos rijden
  • 3e Prijs Reischeque luxe campingvakantie met Vacansoleil t.w.v. € 2.500,-