Grote clubactie

GCA

KV Fortissimo verkoopt loten van de Grote Clubactie

Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het jaarlijkse Fortissimo kamp. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze vereniging gaat.

Jeugdleden van de D,E en F kunnen met het verkoopboekje loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een persoonlijke QR-code, die doorverwijst naar jouw eigen verkoop pagina. Kopers kunnen de code scannen en zo online een lot kopen, ze mogen natuurlijk ook altijd het boekje invullen met pen.
Alle leden ontvangen een persoonlijke verkoop link in de mail. Deze link kan je delen met familie, vrienden en kennissen op afstand. Zo kan iedereen loten verkopen!
Wil je weten hoe het preces werkt? Kijk dan op de lotenverkopen tab.

Wij van de kampcommissie mogen ons al jaren inzetten voor de Grote Clubacte. Hiermee halen we geld op voor het jaarlijkse verenigingskamp en proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Wil je weten waar je het dan precies voor doet? Neem een kijkje op de kamppagina, de kampfoto's pagina of vraag het aan één van je teamleden (er is vast al eens iemand mee gegaan). Je vindt hier ook praktische informatie zoals; waar, wanneer, de kosten en..... heel belangrijk, wanneer je op moet geven voor kamp.
Vind je de deelnemersbijdrage aan de hoge kant? Geen nood! Wij belonen onze lotenverkopers. voor meer informatie hierover kijk op de Winnen tab.

Loten verkopen

Het (Ver-)kopen van loten is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren. Hieronder geven we uitleg en kan je een instructie video bekijken.

Verkoopboekje
Jeugdleden van de D, E en F krijgen een verkoopboekje. Hiermee kunnen zij loten verkopen. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code) of hij vult zijn gegevens handmatig in. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Let er bij het handmatig invullen wel goed op dat alle gegevens volledig ingevuld zijn en er geen cijfers van het IBAN-nummer ontbreken.
Is je boekje vol? Dan mag je die inleveren in de schatkist op de bar van de kantine. Heb je de smaak te pakken en wil je meer loten verkopen? Vraag dan om een nieuw boekje nij de bar, aan Maaike (moeder van Maud uit de F1) of mail naar kampcommissie@kvfortissimo.com
Online
Bij de start van de actie ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar jouw persoonlijke online verkooppagina. Stuur deze link naar al je familie, vrienden en kennissen en vraag of ze een lot van je willen kopen.  Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Tip: Maak een filmpje waarin je vraagt of ze een lootje willen kopen, dat maakt het persoonlijker en met een grappig filmpje haar je iemand sneller over om te kopen. Vergeet ze vooral niet te bedanken!
Geen mail gehad? Gebruik dan deze URL: https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-fortissimo/120095 of deze QR code:Superlot
Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Het kopen van een superlot kan door een ondernemer gezien worden als een mini-sponsoring, zo steunen ze eenmalig onze vereniging. Ook kan een Superlot door een (senioren) team gekocht worden, zo maak je met het hele team kans op een deel van €100.00,-. Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op een extra prijst.w.v. 5.000,-!


 

Persoonlijke verkooppagina

Tijdens de Clubactie kun je inloggen op jouw eigen verkooppagina. Op deze verkooppagina zie je jouw online lotenmeter, gewonnen badges en tussenstanden. Ook vind je hier verschillende filmpjes met tips en tricks.

Inloggen doe je door naar je persoonlijke verkoop pagina te gaan, rechts bovenin op 'mijn stand' klikken en je inlogcode in te vullen. De inlogcode staat in de mail met je persoonlijke verkooppagina of staat op de sticker op je verkoopboekje. 

Nadat je bent ingelogd heb je:
Een eigen lotenmeter
Vul je persoonlijke lotendoel in en ga aan de slag.
 • Je ziet direct hoeveel loten je online hebt verkocht.
 • Heb je ook loten verkocht via de formulieren in jouw boekje? Geen probleem. Deze kun je hier zelf toevoegen.
 • Is jouw e-mailadres gekoppeld? Dan krijg je bij elk verkocht lot een melding. Heeft jouw vereniging dit niet gedaan, geen probleem dan kun je eenvoudig zelf je eigen e-mailadres (of dat van je ouders) toevoegen.
Zo zie je hoeveel loten je in totaal hebt verkocht én kun je direct je pagina delen om je lotenverkoop een boost te geven.

Badges die je kunt verdienen
Je eerste lot verkocht? Super, dan heb jij je 1e badge al binnen.
Je kun badges verdienen door loten te verkopen maar ook door bijvoorbeeld je persoonlijk verkooppagina te delen
Nieuwsgierig hoe je alle badges kunt verdienen? Log in en bekijk ze allemaal

Toegang tot de tussenstand, tips en winacties
Sta je al in de top 3 van beste lotenverkopers van je team?
 
Bekijk hier de tussenstand in jouw team en je vereniging
Nog beter worden? Lees dan alle tips en tricks en behaal jouw lotendoel

Ook de prijzen die je kunt winnen met loten verkopen zie je hier. Je hebt in je eigen online omgeving namelijk direct toegang tot alle winacties, zoals de kids-verkoopwedstrijd, teamprijzen en de ‘hoe verkoop jij loten’ winactie.

 

Winnen

Zowel verkopers als kopers kunnen mooie prijzen winnen

Verkopers
WIj van Fortissimo belonen jullie graag voor jullie harde werk, want jouw inzet is goud waard!
 • Per verkocht lot verdien je €1,- terug van je kampgeld. Let op! Bij opgave voor kamp, in de 1e week van november, dien je het volledige kampgeld te betalen. Na afloop van de actie in december/ januari storten wij het verdiende bedrag terug op de rekening.
 • 60 verkochte loten is een grats kamp. Voor meer informatie over het kamp, kijk op de kamppagina!
 • 40 verkochte loten betekend deelname aan de kidsverkoopwedstrijd van de Grote clubactie. Gegarandeerd prijs, met als hoofdprijs een Playstation 5! Opgeven voor deze actie doe je zelf, wanneer je klaar bent met verkopen. Kijk hier voor meer informatie.
 • 25 verkochte loten een attentie van Fortissimo en een Grote clubactie medaille. Hier hoef je niet voor aan te melden. Je ontvangt de prijs aan het einde van de actie in december/ januari.
 • Topverkoper. Heb jij de meeste loten verkocht van iedereen binnen onze vereniging? Dan ontvang je een cadeaubon van €25,- te besteden bij de speelgoedwinkel van IJsselstein; Snuisterije.

Kopers
 • Hoofdprijs € 100.000,-
 • 2e Prijs Auto Skoda Kamiq, 2 jaar zorgeloos rijden
 • 3e Prijs Reischeque van Corendon 2 personen t.w.v. €2.500,
Voor de overigeprijzen verwijzen we je grag door naar de prijzen pagina van de Grote Clubactie
 

Tips and Tricks

Verkoop jij dit jaar voor het eerst loten en vind je het nog een beetje spannend, ging het vorig jaar niet zo lekker met verkopen of wil je het nog beter doen dan vorig jaar?
Dan hebben we hier wat tips en tricks die je kunnen helpen bij het verkopen van je loten.
 
 • Start gelijk op 23 september!
 • Doe vast wat voorwerk! Meld de buurman bij het uitlaten van de hond vast dat je lootjes komt verkopen en op je nichtjes verjaardag kan je al je ooms en tantes vast even informeren, zo weet je zeker dat je de eerste bent!
 • Ga in je tenue langs de deur, dan zien de mensen dat je van Fortissimo bent.
 • Vraag papa of mama om mee te lopen in de buurt.
 • Woont je familie niet om de hoek? Bel ze op of stuur een app met je verkooplink en laat ze dan online loten kopen.
 • Stuur een leuke boomerang, tiktok of ander filmpje mee waarin je ze vraagt een lootje te kopen.
 • Ga je naar een verjaardag? Neem je boekje mee en ga de visite langs.
 • Vertel dat je loten aan het verkopen bent om het verenigingskamp van Fortissimo kamp nog leuker te maken, en dat je graag mee gaat.
 • Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen. Zoals een auto of € 100.000,-.
 • Probeer meer loten in 1x te verkopen. Hoe meer loten ze kopen, hoe groter de kans om te winnen!
 • Deel je persoonlijke verkooplink op Facebook, Insta en TikTok.
 • Tover je beste glimlach tevoorschijn. Zeker weten dat het helpt.

Jarigen

 • Fay Roodenburg

Sponsors: