BARROOSTER ZAALSEIZOEN

Geplaatst 09-11-2019

Geplaatst door Jan Rutten


Beste (ouders van) Fortissimo-leden,
 
Het barrooster voor het zaalseizoen is beschikbaar op de website (https://www.kvfortissimo.nl/barrooster).
(Zie ook https://www.kvfortissimo.nl/blog/2018/08/verplichte-bardiensten-voor-ouders-van-spelende-leden).
 
 
LET OP: De competitiewedstrijden beginnen op zaterdag 23 november!
Voor november en december zijn er al veel bardiensten beschikbaar. Zoek svp eerst een dienst uit in deze maanden.
 
(Ouders van) Leden die nog geen bardienst gedraaid hebben worden nadrukkelijk uitgenodigd om zich in te schrijven.
 
 
 

 
Met de rode pijltjes bij het weeknummer (<< en >>) kunt u door de weken bladeren.
Voor de duidelijkheid nogmaals de procedure :
  • U kunt een bardienst reserveren door in te loggen op de website, naar het barrooster te gaan en bij de gewenste bardienst op de vraagtekens (???) te klikken. Als daarna op “OK” wordt geklikt is de bardienst gereserveerd. (Heeft u nog geen account voor de website of weet u dat niet meer dan kunnen de webmasters u daarmee helpen (webmaster@kvfortissimo.nl).
  • Als het reserveren op de website niet lukt mag er gemaild worden naar de kantinecommissie (kantinecommissie@kvfortissimo.nl). Als iemand anders echter de door u gewenste bardienst reserveert voordat de kantinecommissie dit kan doorvoeren op de website, dan gaat die ander voor. Pas als een bardienst op de website gereserveerd staat is het definitief.
  • Vanaf maandag 18 november is de inschrijvingsperiode afgelopen en zal de kantine-commissie de nog openstaande bardiensten tot eind maart op willekeurige wijze invullen met leden die zich nog niet hebben ingeschreven. LET OP: Hierbij wordt geen rekening gehouden met het speelschema of andere clubverplichtingen. Er wordt uiteraard wel rekening gehouden met reeds eerder ingevulde bardiensten.
  • Halverwege januari krijgt u weer een mail om het 2e deel van de zaalperiode ingepland te krijgen. Uiteraard mag u al verder inplannen dan eind januari.
  • Ruilen van diensten is de eigen verantwoordelijkheid. Wel graag de kantinecommissie op de hoogte brengen, maar degene die op het barrooster staat blijft verantwoordelijk.
Voor de bardiensten zelf geldt dat iedere dienst zo’n 3 uur duurt. Ook voor de mensen die dit nog nooit eerder hebben gedaan zal het geen probleem zijn. Er is altijd iemand van de kantinecommissie beschikbaar om uitleg te geven en we proberen zoveel mogelijk ervaren mensen te koppelen aan mensen die voor het eerst draaien. Een bardienst kan ook betekenen dat er in de keuken gewerkt wordt om eten (tosti’s, frituur etc ) klaar te maken.
Als u zich voor het eerst aanmeldt voor een bardienst, maar u weet niet wat er van u verwacht wordt, neem dan even contact op met de kantinecommissie (kantinecommissie@kvfortissimo.nl).  
Vrijwillig meer bardiensten draaien mag natuurlijk ook altijd. We proberen om deze manier de gaten te vullen, maar we willen onze trouwe helpers natuurlijk niet wegjagen.
We gaan er van uit dat we weer een top zaalseizoen tegemoet gaan met veel gezellige competitiedagen.


Met vriendelijke groet, mede namens de andere kantinecommissieleden
Jan Rutten
0651 540 408

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: