Verplichte bardiensten voor (ouders van) spelende leden

Geplaatst 12-08-2018

Geplaatst door Johan Boer


Beste (ouders van) Fortissimo-leden,
Voor sommigen is de vakantie pas net begonnen, maar er zijn ook alweer de nodige mensen met de start van het nieuwe seizoen bezig. De selectie en de A1 zijn al begonnen met trainen en de diverse commissies lopen warm om er ook dit seizoen weer wat moois van te maken. Zo ook de kantine-commissie. Op de Algemene Leden Vergadering van 26 juni jl. is een voorstel aangenomen om de leden te verplichten hun deel te doen bij het invullen van het barrooster in het komende seizoen.

Dat betekent dat ieder competitie-spelend lid van 16 jaar of ouder en de ouder(s) / verzorgers van kinderen onder de 16 die competitie spelen verplicht zijn om 2 á 3 keer per jaar een bardienst te doen.  

In het afgelopen seizoen is het te vaak voorgekomen dat het barrooster niet ingevuld werd,  zodat er een onevenredig zware belasting voor de kantinecommissie en een klein aantal trouwe helpers ontstond. In het komende seizoen gaan we het dus op de hierboven beschreven manier doen.

Op hoofdlijnen betekent dat het volgende:
  • Als het wedstrijdschema bekend is worden alle bardiensten gepland op de fortissimo-website. (https://www.kvfortissimo.nl/barrooster).
  • Vervolgens krijgt iedereen een mail,  dat de mogelijkheid er is om een bardienst te reserveren. (Als u dit schrijven niet via mail heeft ontvangen is uw mail-adres niet goed geregistreerd op de website)
  • Dit reserveren kan door in te loggen op de website, naar het barrooster te gaan en bij de gewenste bardienst op de vraagtekens (???) te klikken. Als daarna op “OK” wordt geklikt is de bardienst gereserveerd. (Heeft u nog geen account voor de website of weet u dat niet meer dan kunnen de webmasters u daarmee helpen).
  • Als het reserveren op de website niet lukt mag er gemaild worden naar de kantinecommissie. Als iemand anders echter de door u gewenste bardienst reserveert voordat de kantinecommissie dit kan doorvoeren op de website, dan gaat die ander voor. Pas als een bardienst op de website gereserveerd staat is het definitief.
  • Als de inschrijvingsperiode is afgelopen zal de kantine-commissie de nog openstaande bardiensten op willekeurige wijze invullen met leden die zich nog niet hebben ingeschreven. LET OP: Hierbij wordt geen rekening gehouden met het speelschema of andere clubverplichtingen.
  • Ruilen van diensten is de eigen verantwoordelijkheid. Wel graag de kantinecommissie op de hoogte brengen, maar degene die op het barrooster staat blijft verantwoordelijk.

Voor de bardiensten zelf geldt dat iedere dienst zo’n 3 uur duurt. Ook voor de mensen die dit nog nooit eerder hebben gedaan zal het geen probleem zijn. Er is altijd iemand van de kantinecommissie beschikbaar om uitleg te geven en we proberen zoveel mogelijk ervaren mensen te koppelen aan mensen die voor het eerst draaien. Een bardienst kan ook betekenen dat er in de keuken gewerkt wordt om eten (tosti’s, frituur etc ) klaar te maken.  

Laten we het belangrijkste niet vergeten…. Vrijwillig meer bardiensten draaien mag natuurlijk ook altijd. We proberen om deze manier de gaten te vullen, maar we willen onze trouwe helpers natuurlijk niet wegjagen.

Tot slot , als u dus zelf wilt bepalen wanneer u bardienst draait, let dan op de mail en de berichten op de website en facebook en schrijf u zelf in voor een bardienst. Als u nog geen inlog-account voor de website heeft kan de webcommissie u daarbij helpen (webmaster@kvfortissimo.nl).

We gaan er van uit dat we weer een topseizoen tegemoet gaan met veel gezellige competitiedagen.

Met vriendelijke groet, mede namens de andere kantinecommissieleden
Johan Boer
 
 
 
 

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: