Activiteiten commissie knallend terug in 2020

Geplaatst 29-11-2019

Geplaatst door Webmaster


Het is wat stil geweest rondom de activiteiten commissie dit jaar, afgezien van de Rock n Roll bingo hebben we niks georganiseerd. Met de drukke dagen op komst en een verre van optimaal zaalprogramma om op aan te sluiten hebben we besloten dit jaar verder geen activiteiten meer te organiseren. 


Maar voordat we het nieuwe jaar in knallen organiseren Ellen en Vienna nog wel het jaarlijkse Fortissimo schutterstoernooi waar je hier meer over kan lezen, geef je snel op er zijn nog maar een paar vrije plekken!

Eerder dit jaar heb je kunnen lezen wat we allemaal voor jullie in petto hebben dit seizoen en daarom is het tijd om je kennis op te frissen, de kranten bij te gaan houden en je klaar te maken voor de Fortissimo PubQuiz op zaterdag 25 januari 2020. Opgeven kan bij Joelle of Nicole of door een bericht te plaatsen onder dit artikel.

Ook kunnen jullie vast de volgende data noteren in jullie agenda’s:
  • Zaterdag 15 februari i.s.m. het bestuur de vrijwilligersavond met een deftig thema
  • Zaterdag 28 maart sluiten we het zaalseizoen feestelijk af
  • Zaterdag 13 juni sluiten we het veldseizoen Olympisch af

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: