Schotavond voor Fortissimo leden tijdens de feestdagen

Geplaatst 29-11-2019

Geplaatst door Webmaster


Weet jij nu ook al dat je teveel te gaat eten tijdens de kerst? Zie je nu al op tegen de stapels oliebollen tijdens oud & nieuw? Kom dan daar tussenin nog even in beweging tijdens de 3e editie van de schotavond in de Oever! Op vrijdag 27 december is het weer zover, 28 koppels gaan strijden voor de winst en de eer om zich een jaar lang de beste koppelschutters van de vereniging te noemen. 

Geen zin om mee te doen? Natuurlijk is ook de bar open voor vermaak en vertier.Opgeven kan bij Ellen Klein via de mail, telefoon of postduif of door een bericht te plaatsen onder Facebook aankondiging

Kom je verkleed? Dan kan je een eervolle vermelding van aanwezigheid verwachten deze avond!Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: