Barrooster is nu beschikbaar

Geplaatst 17-08-2018

Geplaatst door Johan Boer


Beste (ouders van) Fortissimo-leden,
 
Op 12 augustus heb ik een mail verstuurd en een blog op de website gepubliceerd over de verplichte bardiensten (https://www.kvfortissimo.nl/blog/2018/08/verplichte-bardiensten-voor-ouders-van-spelende-leden).
Inmiddels is het wedstrijd-programma bekend en is het barrooster op de website beschikbaar om uw bardienst te reserveren. (https://www.kvfortissimo.nl/barrooster)
 
Met de rode pijltjes bij het weeknummer (<< en >>) kunt u door de weken bladeren.
Voor de duidelijkheid nogmaals de procedure :
  • U kunt een bardienst reserveren door in te loggen op de website, naar het barrooster te gaan en bij de gewenste bardienst op de vraagtekens (???) te klikken. Als daarna op “OK” wordt geklikt is de bardienst gereserveerd. (Heeft u nog geen account voor de website of weet u dat niet meer dan kunnen de webmasters u daarmee helpen (webmaster@kvfortissimo.nl).
  • Als het reserveren op de website niet lukt mag er gemaild worden naar de kantinecommissie. Als iemand anders echter de door u gewenste bardienst reserveert voordat de kantinecommissie dit kan doorvoeren op de website, dan gaat die ander voor. Pas als een bardienst op de website gereserveerd staat is het definitief.
  • Vanaf maandag 3 september is de inschrijvingsperiode afgelopen en zal de kantine-commissie de nog openstaande bardiensten op willekeurige wijze invullen met leden die zich nog niet hebben ingeschreven. LET OP: Hierbij wordt geen rekening gehouden met het speelschema of andere clubverplichtingen.
  • Ruilen van diensten is de eigen verantwoordelijkheid. Wel graag de kantinecommissie op de hoogte brengen, maar degene die op het barrooster staat blijft verantwoordelijk.
  • Als u dit 1e helft veldseizoen minimaal 1 dienst reserveert wordt u niet meer door de kantinecommissie ingedeeld voor een 2e dienst. De 3 bardiensten per jaar die we verwachten dat iedereen zal gaan draaien zijn verdeeld over een heel veld- zaal- veldseizoen. 
Voor de bardiensten zelf geldt dat iedere dienst zo’n 3 uur duurt. Ook voor de mensen die dit nog nooit eerder hebben gedaan zal het geen probleem zijn. Er is altijd iemand van de kantinecommissie beschikbaar om uitleg te geven en we proberen zoveel mogelijk ervaren mensen te koppelen aan mensen die voor het eerst draaien. Een bardienst kan ook betekenen dat er in de keuken gewerkt wordt om eten (tosti’s, frituur etc ) klaar te maken.

Als u zich voor het eerst aanmeldt voor een bardienst, maar u weet niet wat er van u verwacht wordt, neem dan even contact op met de kantinecommissie (kantinecommissie@kvfortissimo.nl) of als antwoord op deze mail.

Vrijwillig meer bardiensten draaien mag natuurlijk ook altijd. We proberen om deze manier de gaten te vullen, maar we willen onze trouwe helpers natuurlijk niet wegjagen.

We gaan er van uit dat we weer een topseizoen tegemoet gaan met veel gezellige competitiedagen.

Met vriendelijke groet, mede namens de andere kantinecommissieleden
Johan Boer
 

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: