Sponsoring van de Vrienden van Fortissimo

Geplaatst 05-06-2024

Geplaatst door Silvy van Schaik


Dankzij de Vrienden van Fortissimo was het korfbalkamp extra leuk! De Vrienden hebben namelijk een zeil gesponsord aan de spellencommissie van het korfbalkamp. Ieder jaar is de buikschuifbaan/zeepbaan een enorm succes bij de spellen van kamp. Om dit ieder jaar mogelijk te kunnen maken had de spellencommissie een goed zeil nodig die ieder jaar opnieuw gebruikt kan worden, in plaats van de zeilen die ieder jaar weer weg gegooid moeten worden. Op het afgelopen korfbalkamp werd er al optimaal gebruik gemaakt van het zeil. Tijdens de koningspelen werd er levend sjoelen gespeeld waarbij je op een band door de juiste poortjes moest glijden. En tijdens de het kerstspel werd er ijshockey gespeeld op het zeil met zeep erop. De spellencommissie kijkt er erg naar uit om de aankomende jaren veel plezier te hebben van het zeil.  

Jarigen

  • Sepp van Lint

JAV 2024

Sponsors: