Nieuwe hoofdtrainer Fortissimo 1: Sander Hofman

Geplaatst 31-03-2024

Geplaatst door Tim van der Weert

Categorie Bestuur

De TC en het bestuur zijn verheugd dat Sander Hofman per seizoen 2024-2025 hoofdcoach en -trainer wordt van het eerste team van Fortissimo.

Sander was de afgelopen vier seizoenen hoofdtrainer van Viking 1 waarmee hij wist te promoveren naar de Overgangsklasse op het veld en in de zaal naar de 1e klasse. Daarvoor is hij o.a. trainer geweest bij Synergo, HKC (U) en DOS (W) en heeft hij zijn KT4 diploma behaald. Een trainer met veel ervaring waar Fortissimo heel blij mee is.
 
De ambities die Fortissimo heeft met de jonge selectie en de mogelijkheden om met deze selectie stappen te gaan maken passen goed bij hoe Sander de komende seizoenen aan de slag wil gaan. Fortissimo is blij om samen met Sander een volgende stap te kunnen zetten in de ontwikkeling op korfbal-technisch vlak en het uiterste uit de groep te gaan halen.

Sander zegt over zijn keuze voor Fortissimo: “De gesprekken met de TC en de selectie voelden goed. Ik ga graag deze nieuwe uitdaging aan om samen weer een volgende stap te maken in de ontwikkeling van de ploeg. Ik heb er zin in! “
 
De TC, het bestuur en de grote supportersschare van Fortissimo wensen Sander heel veel succes en plezier!

Jarigen

  • Sepp van Lint

JAV 2024

Sponsors: