"Teamwork makes the dreamwork"

Geplaatst 14-01-2024

Geplaatst door Webmaster


De C2 heeft vrijdagavond 12 januari een geslaagd teamuitje gehad. Zonder telefoons, aangewezen op elkaar! 
Eerst gezellig met elkaar gegeten. Daarna hebben ze in 2 teams individuele en teamopdrachten gedaan, waarbij ze ook moesten nadenken over hun tactiek. Zo werden er M&M's met rietjes verplaatst en gesorteerd, woorden uitgebeeld en een bekertoren omver geblazen met lucht uit een opgeblazen ballon. Het bleef tot aan het eind spannend en we eindigden met een gelijkspel! Eindstand 40 - 40. 
De kinderen hebben elkaar op een ontspannen (en fanatieke!) manier beter leren kennen en de samenwerking kunnen versterken. We hopen dat ze dit meenemen naar de wedstrijden en er een mooi 2e helft van het seizoen van gaan maken!
De C2.......allemaal en stuk voor stuk winnaars!!


 

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: