Giga Kangoeroedagen 2023

Geplaatst 07-09-2023

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september '23 organiseren we twee GIGA KANGOEROEDAGEN bij Fortissimo.

Vrijdag zullen er in 3 shifts zo'n 250 kleuters van enkele IJsselsteinse scholen aanwezig zijn en op zaterdag is er vrije inloop voor alle IJsselsteinse kinderen en hun ouders. 
We hopen op een grote opkomst op beide dagen ter promotie van de korfbalsport en onze vereniging. 

Maar dat betekent dat we hulp kunnen gebruiken, want vele handen maakt licht werk. Wie is er (al is het een uurtje) beschikbaar om ons te komen ondersteunen? Voor het begeleiden van deze sport- en spelactiviteiten is geen hoge mate van korfbalkennis nodig, dus ook ouders van leden zijn welkom om te komen helpen. 

Vrijdag 22 september '23 van 8.30 - 12.30 uur; Zaterdag 23 september '23 van 9.30 - 12.30 uur. Eén ochtend, een gedeelte daarvan of zelfs beide ochtenden, wij zijn met alles geholpen. Stuur een mailtje naar kangoeroedag@kvfortissimo.nl of stuur een berichtje naar één van ons. Alvast bedankt!

Britt Verweij, Jenniffer Regts, Viënna Verweij en Roos van Doorn

Jarigen

  • Sepp van Lint

JAV 2024

Sponsors: