Teamindeling seizoen 2023/2024

Geplaatst 23-06-2023

Geplaatst door Tim van der Weert


De Technische Commissie (TC) is bezig geweest met alle voorbereidingen voor volgend seizoen. Met als belangrijkste taak om samen met de oude en de nieuwe trainers de teamindelingen te bepalen. Altijd een spannend moment, waar wij als vereniging zorgvuldig mee omgaan.
 
De TC stelt in samenspraak met de nieuwe en de voormalige trainers de teams samen. Bij de selectie- en talenten teams bepaalt de nieuwe trainer (gefaciliteerd door de TC) in samenspraak met de vorige trainer(s) de opstelling. Bij de overige teams bepalen trainer(s) in samenspraak met de TC de opstelling.
 
De teamindelingen voor de jeugd voor seizoen 2023/2024 kan je vinden op de pagina van de Technische Commissie (onder het kopje competitie). Hiervoor moet je wel ingelogd zijn.
 
Ook de senioren voor volgend seizoen staan op deze pagina. Met een onderscheid tussen de spelers en speelsters die gaan voor senioren 1/2, senioren 3/4/5.

De teams kunnen nog facultatief op donderdag 29 juni, maandag 3 juli of donderdag 6 juli in de nieuwe samenstelling trainen. 
 
Na de zomerstop start de seniorenteams en de A1 op maandag 14 augustus weer met trainen. De overige teams starten in de week van 21 augustus. De trainingsdagen en -tijden worden z.s.m. gepubliceerd.

Op zaterdag 19 augustus, zaterdag 26 augustus en zaterdag 2 september zijn de oefenwedstrijden, deze worden ook z.sm. gepubliceerd. Op 9 september start dan de veldcompetitie. Het complete competitieschema van de KNKV voor het seizoen 2023/2024 kan je hier vinden.
 
Voor vragen kan je een e-mail sturen naar technische-commissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Fay Roodenburg

Sponsors: