Aanpassen pasfoto KNKV app (deadline 9 september)

Geplaatst 31-08-2022

Geplaatst door Tim van der WeertElk spelend lid heeft de mogelijkheid om een recente pasfoto toe te voegen op de KNKV app. De KNKV heeft aangegeven dat foto’s t/m 9 september gewijzigd kunnen worden, daarna niet meer tot na de najaar veldcompetitie.
 
 Opmerking bij het aanpassen van de foto’s:
  • Niet een vakantie foto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).
  • Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:
    • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
    • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
    • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie.
Klik hier voor alle vragen over de KNKV wedstrijdzaken app.

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: