Teamindelingen seizoen 2022/2023

Geplaatst 06-07-2022

Geplaatst door Tim van der Weert


De Technische Commissie (TC) is bezig geweest met alle voorbereidingen voor volgend seizoen. Met als belangrijkste taak om samen met de oude en de nieuwe trainers de teamindelingen te bepalen. Altijd een spannend moment, waar wij als vereniging zorgvuldig mee omgaan.
 
De TC stelt in samenspraak met de nieuwe en de voormalige trainers de teams samen. Bij de selectie- en talenten teams bepaalt de nieuwe trainer (gefaciliteerd door de TC) in samenspraak met de vorige trainer(s) de opstelling. Bij de overige teams bepalen trainer(s) in samenspraak met de TC de opstelling.
 
De teamindelingen voor de jeugd voor seizoen 2022/2023 kan je vinden op de pagina van de Technische Commissie (onder het kopje competitie). Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Wanneer alle teams starten is eerder gepubliceerd.
 
Ook de senioren voor volgend seizoen staan op deze pagina. Met een onderscheid tussen de spelers en speelsters die gaan voor senioren 1/2, senioren 3 en senioren 4.
 
Zoals eerder gecommuniceerd is er nog een selectie voor de A1/A2 en B1. Deze teamindelingen worden op een later moment gepubliceerd. De indelingen voor de E-teams zijn nog onder voorbehoud. Hier worden op dit moment nog enkele gesprekken over gevoerd.
 
Voor vragen kan je een e-mail sturen naar technische-commissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: