A1/A2 & B1 selectie

Geplaatst 20-06-2022

Geplaatst door Tim van der Weert


De TC is bezig om in samenspraak met de nieuwe en de voormalige trainers de teams samen te stellen. Bij de selectie- en talenten teams bepaalt de nieuwe trainer (gefaciliteerd door de TC) in samenspraak met de vorige trainer(s) de opstelling. Bij de overige teams bepalen trainer(s) in samenspraak met de TC de opstelling. Altijd een spannend moment, waar wij als vereniging zorgvuldig mee omgaan.
 
Een uitzondering op dit proces is dit jaar de selectie voor de A1/A2 en de selectie voor de B1. Vanwege het feit dat er vrij nieuwe trainers op deze teams staan trainen zij nog op maandag 27 juni, donderdag 30 juni, maandag 4 juli en donderdag 7 juli van 19.00-20.30. De namen voor deze selecties staan inmiddels op de pagina van de TC (onder het kopje competitie). Hiervoor moet je wel ingelogd zijn.
 
De teamindelingen voor de overige teams verwachten we de komende twee weken af te ronden en te publiceren. Zij starten na de zomervakantie met hun trainingen. 

Voor vragen kan je terecht bij: technische-commissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Ad Klomp
  • Julian Lumaye Schuld

Kamp 2024

Sponsors: