Fortissimo Cafe met Pubquiz op zaterdag 14 mei

Geplaatst 19-04-2022

Geplaatst door Andre van Haaften

Categorie DartenZaterdag 14 mei is dan eindelijk het achtste Fortissimo Cafe! Tijdens dit heugelijke evenement spelen we de PUBQUIZ! We kunnen alvast verklappen dat je bijna al je zintuigen nodig hebt voor deze editie!

Hiervoor moet je je team (3-4 personen) opgeven door te reageren in het evenement of je aan te melden bij Joëlle Rehorst of Nicole Van Schaik. Deelname kost 5 euro per team en er zijn mooie prijzen te winnen!

Vanwege het succes van de voorgaande keren en om iedereen gelijke kansen te geven moeten we streng zijn op de teamformaties, ook kunnen er maximaal 16 teams meespelen, geef je dus snel op! (indien het weer goed is kunnen we eventueel ook onder de overkapping zitten).

We starten om 20.00! 

Jarigen

  • Sepp van Lint

JAV 2024

Sponsors: