Bestuurlijk Natuurlijk April 2022

Geplaatst 13-04-2022

Geplaatst door Guus Langemeijer

Categorie Bestuur

Opvang vluchtelingen in IJsselstein
Zoals jullie wellicht al gehoord hebben verblijven er in de Wenteltrap vluchtelingen uit Oekraïne.
Vanuit Pulse is ons de vraag gesteld of er sportaanbieders zijn die zich open willen stellen voor de bewoners om bv een clinic te verzorgen in het gymzaaltje of op het plein van de school. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar bestuur@kvfortissimo.nl
 
Jubileum 2021
Vanwege corona heeft dit jubileum vorig jaar geen doorgang kunnen vinden. We hebben nog gekeken om misschien dit jaar nog iets te organiseren maar het wordt nu allemaal erg kort dag. We hebben daarom besloten om er in 2026 weer één groot feest van te maken ivm het 60-jarig bestaan van onze vereniging.
 
Schoolkorfbal
Na twee jaar geen schoolkorfbal vanwege corona was er afgelopen vrijdag weer een nieuwe editie. We mogen spreken van een geslaagd toernooi, meer dan 350 kinderen hadden zich aangemeld. Veel dank aan de schoolkorfbalcie. die deze middag weer voortreffelijk had georganiseerd.
 
Eindfeest zaterdag 25 juni
De eerste vergadering heeft deze week plaats gevonden twee maanden later dan gewoonlijk, maar de feestcie. en kantinecie. gaan hun uiterste best doen om er weer een mooie dag van te maken. Noteer de datum maar vast in jullie agenda.
 
 
JAV maandag 27 Juni
Aansluitend na het eindfeest op maandag de JAV, noteer ook deze datum in jullie agenda.

Jarigen

  • Sepp van Lint

JAV 2024

Sponsors: