Oh wat een jaar........

Geplaatst 04-01-2022

Geplaatst door Marc Verhoeven


2022, We zitten alweer in het jaar tweeduizend tweeëntwintig. Laat ik eerst eens beginnen met iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Bij deze!

Mijn laatste column op de site is alweer eventjes geleden. Maar zittend op ruim 8500 km van IJsselstein af, in een heerlijk zonnetje, bedacht ik me ineens, het is weer eens tijd!
Allereerst even een persoonlijk dankje voor al die leden die een Fortissimo Feestdagen pakket gekocht hebben.

Met de selectie hebben we in december een leuke actie opgezet, een beetje last minute, maar desalniettemin geslaagd. Een leuke drive-thru waardoor we toch eventjes vlak voor de feestdagen een warm glas glühwein konden drinken en waar voor de kids warme chocomel en heerlijke wafels gebakken werden. De selectie heeft ook dit jaar weer flink uitgepakt, met kerstpakketten die in IJsselstein opgehaald konden worden maar die ook weer door heel Nederland verzonden zijn. Een mooie opbrengst voor de club, maar bovenal een gezellig moment voor iedere die een pakket kwam ophalen. Thanks Team, trotst op jullie!

Maar er is meer gebeurd……

Wat een jaartje hebben we gehad hé! 2021 Hadden we zo graag in de boeken gezet als een “normaal” jaar met heel veel korfbal, veel Fortissimo activiteiten, een knallend Carnaval, het beruchte Fortissimo Kamp, de klaverjasavonden en een jaar waarin Ellen zich zorgen moest maken hoe ze nu een schottoernooi moest organiseren tussen de feestdagen, op krukken.

Een jaar waarin onze B1 in de hoofdklasse zou gaan korfballen, waarbij andere teams op ieder zn niveau met plezier korfbal konden spelen EN waar we voor het eerst weer een 4e seniorenteam in de boeken mochten schrijven.
Een jaar van huldigingen van Fortissimo leden voor hun lidmaatschap, zelfs eentje 50 jaar! Maar ook een jaar van minder opvallende verjaardagen of festiviteiten.

Een jaar waar onze Dennis & Guus samen met enkele andere leden een mooie berging hebben neergezet, en daarna leuk doorpakte met de overkapping. Maar ook het jaar waarin vaders samen een speeltuin hebben gemaakt.

Een jaar wat ook helaas gekenmerkt kan worden met tegenslagen, uitval van studie, thuiswerken en een lock-down. Waar we nieuwe wereldburgers ontvingen maar óók waar we afscheid genomen hebben van naaste vrienden en familieleden.

2021 was een bijzonder jaar!

Maar wat kunnen we verwachten van 2022?  Ik weet het echt niet. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik hoop dat we elkaar weer snel kunnen treffen op het veld of in de zaal.
EN lukt dat niet, dan gaan we gewoon weer wat online’s organiseren.

Fortissimo is Fortissimo!

Nogmaals, de beste wensen, blijf gezond en denk een beetje aan jezelf & natuurlijk nog meer aan een ander!

Veel liefs in 2022
Marc
 
 

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: