Nieuwe coronamaatregelen per 28 november

Geplaatst 26-11-2021

Geplaatst door Jennifer Regts

Categorie Bestuur

Zojuist is onderstaand bericht gepubliceerd op de KNKV website:

-----------------------------------
Vanaf zondagavond beperkingen voor de sport

Gepubliceerd op 26 november 2021

De Rijksoverheid heeft vrijdagavond nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Dat heeft tot gevolg dat er vanaf zondag 28 november niet meer na 17.00 uur gesport mag worden, uitgezonderd de landelijke topcompetities. Voor komend weekend houdt dat in dat er nog volop gespeeld kan worden. NOC*NSF en het KNKV stimuleren dat ook, sport is onderdeel van de oplossing, en er wordt volop voor gepleit om de sportbeoefening ongemoeid te laten zonder beperkingen.

Voor details rondom de wedstrijden van dit weekend verwijzen we naar de eerder vandaag verzonden mail aan de betrokken functionarissen.

Zodra er meer duidelijk is over de situatie vanaf zondagavond 17.00 uur zal de FAQ op KNKV.nl aangepast worden. Om alle vragen van verenigingen te beantwoorden zal het KNKV een digitale inloopavond organiseren, waarschijnlijk komende dinsdagavond 30 november. Hierover volgt via de verenigingsadviseurs meer informatie.


-----------------------------------
Voor morgen blijft dus alles zoals het nu al is (geen publiek, QR bij kantinebezoek etc.) Hoe het na zondag verder gaat laten we weten zodra er meer informatie bekend is vanuit de KNKV. 

Namens het bestuur,
Jennifer

Jarigen

  • Ad Klomp
  • Julian Lumaye Schuld

Kamp 2024

Sponsors: