Bestuurlijk Natuurlijk November 2021

Geplaatst 05-11-2021

Geplaatst door Guus Langemeijer

Categorie Bestuur

Vrijwilligersbeleid

Tijdens de algemene ledenvergadering van 2019-2020 is besloten dat alle Fortissimo leden, ook de jeugdleden, per jaar 50 vrijwilligerspunten dienen te halen. Door Corona hebben er vorig seizoen weinig activiteiten plaatsgevonden.
Hierdoor zijn we per dit seizoen (1 augustus 2021) gestart met het bijhouden van de vrijwilligerspunten. 
Uiterlijk half volgende week ontvangen jullie het 1e overzicht van de behaalde vrijwilligerspunten.
De mail is afkomstig van het mailadres vrijwilligersfortissimo@outlook.com. Heb je eind volgende week nog geen mail ontvangen (ook niet in je spam), laat het ons s.v.p. weten via bovenstaand e-mailadres. 
Meer informatie over het vrijwilligersbeleid vind je hier.

Corona maatregelen

Een dezer dagen vinden jullie op de site onder het hoofdstuk Coronabeleid bovenin de balk de laatste informatie over het testen vanaf 6 november.
Wij doen alvast een beroep op iedereen om je aan te melden voor de coronacheck bij de voordeur. Hiervoor hebben we extra handjes nodig.

Plus spaaraktie 

Na de laatste update vorige week en de oproep om de punten te verzilveren staan we nu op de vijfde plaats met ruim 2.000 euro. Een mooi resultaat. We hebben nog een week te gaan, kost het teveel tijd en/of moeite, laat het weten dan haal ik ze wel op. Komende zaterdag bij de eerste oefenwedstrijden in de zaal kunnen ze ook ingeleverd worden. Alvast hartelijk dank voor het resultaat tot nu toe. 

Pupil van de week:

Jarigen

  • Saar van Weverwijk

Sponsors: