“Een goede ploeg, betekent beter spelen”

Geplaatst 10-10-2021

Geplaatst door Webmaster

Categorie Wedstrijden

Na de winst van vorige week op DWS (16-13) was het voor Fortissimo tijd om aan te treden tegen Woudenberg. Op voorhand een van de lastigere wedstrijden gezien de prestaties die ze afgelopen weken neer hebben gezet.

In de voorbereiding stond één punt centraal: “tegen een goede ploeg, ga je ook beter spelen”. Met die gedachte gingen we de kleedkamer uit en begonnen we aan de voorbereiding. Nadat iedereen warm had gelopen, zijn/haar shirtje aan had gedaan en allemaal opgesteld stonden klonk het eerste fluitsignaal.

De eerste 2 doelpunten waren voor Woudenberg. Maar na o.a. twee doelpunten van onze scherpschutter Tim stond het binnen een paar minuten 2-5. Ja, je raad het al na zo’n reeks aan doelpunten moesten de tegenstanders na 8 minuten al een time-out nemen.

Woudenberg herpakte zich hierna goed en kwamen weer terug naar een gelijke 6-6. Ondanks de gelijke stand vochten we allemaal keihard voor de doelpunten, dit zorgde voor een positieve sfeer. Het meegereisde publiek had dus een leuke wedstrijd om naar te kijken. Na de 6-6 volgde er een fase waarop het gelijk op ging maar net voor rust wist Woudenberg een gaatje te slaan van 2 doelpunten 10-8! Het rust signaal klonk en het was tijd om onze koppen weer bij elkaar te steken.

De tweede helft brak aan en de eerste aanval was gelijk trefzeker met een onehander van Rody. Hierna volgde een periode van minder doelpunten, maar het waren Daphne en Rody die ons weer dichterbij lieten komen 12-11. In de laatste fase bleek Woudenberg toch net iets sterker en wist een afstand van ons te nemen met vier doelpunten. Het eindsignaal klonk, met een eindstand van 18-14.

Het was een spannende en leuke wedstrijd om te kijken en te spelen. Er heerste een positieve sfeer en elk doelpunt werd gevierd met elkaar. Na de wedstrijd was het tijd om ons te douchen en ons klaar te maken voor het etentje met de selectie bij de Sous-Chef in Woudenberg.

Volgende week spelen we thuis tegen OKV om 15:30! Een wedstrijd waar punten gepakt kunnen worden. Kom zeker kijken want het belooft weer een mooie wedstrijd te worden!