TeamNL Korfbal komt naar Fortissimo!

Geplaatst 28-07-2021

Geplaatst door Tim van der WeertAnne van Vegchel, Korfbalfoto

Tips krijgen van de beste korfbalster van 2021 of indruk maken op de vrouwelijke topscoorder van de Korfbal League? Voor een deel van onze jeugd gaat dat werkelijkheid worden.  
 
Want op woensdagmiddag 18 augustus om 15.30 komen Celeste Split en Sanne van der Werff van TeamNL korfbal een clinic geven aan de B-jeugd van Fortissimo. Een unieke kans voor alle B-spelers om iets te leren van twee van de topspeelsters van Nederland. Want na dit vreemde jaar vond de TC dat de start van het nieuwe seizoen iets extra’s vraagt.
 
Niet iedereen kan helaas meedoen aan de clinic, maar je kan natuurlijk ook naar de clinic komen kijken en na de training op de foto gaan met Celeste of Sanne. Dus kom allemaal en zien we je hopelijk op 18 augustus!

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: