Trainers - seizoen 2021/2022

Geplaatst 08-05-2021

Geplaatst door Tim van der Weert
De Technische Commissie (TC) is druk met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Een van de belangrijkste punten is om ook voor volgend seizoen een trainer/coach te vinden voor elk team. De TC is heel blij om te kunnen zeggen dat het ook dit jaar weer is gelukt om voor elk team iemand te vinden.
 
De trainers/coaches voor volgend jaar kan je vinden op de pagina van de TC (onder het kopje competitie). Hiervoor moet je wel ingelogd zijn.
 
Wij zijn op dit moment alleen nog op zoek naar een tweede trainer/coach voor de D2 en de E3. Dus heb je interesse om de D2 of de E3 trainen te geven of te coachen neem dan contact op met de TC.
 
Daarnaast zijn we met de oude en de nieuwe trainers druk aan het kijken naar de teamindelingen voor volgend jaar. De nieuwe teamindelingen zetten we op zeer korte termijn op de website. De teams voor volgend seizoen trainen vanaf maandag 17 mei in de nieuwe samenstelling.
 

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: