Teamindelingen - seizoen 2021/2022

Geplaatst 09-05-2021

Geplaatst door Tim van der Weert
De Technische Commissie (TC) is bezig geweest met alle voorbereidingen voor volgend seizoen. Met als belangrijkste taak om samen met de oude en de nieuwe trainers de teamindelingen te bepalen. Altijd een spannend moment, waar wij als vereniging zorgvuldig mee omgaan.
 
De TC stelt in samenspraak met de nieuwe en de voormalige trainers de teams samen. Bij de selectie- en talenten teams bepaalt de nieuwe trainer (gefaciliteerd door de TC) in samenspraak met de vorige trainer(s) de opstelling. Bij de overige teams bepalen trainer(s) in samenspraak met de TC de opstelling.
 
De teamindelingen voor de jeugd voor seizoen 2021/2022 kan je vinden op de pagina van de Technische Commissie (onder het kopje competitie). Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. De teams trainen vanaf maandag 17 mei in de nieuwe samenstelling.
 
Ook de senioren voor volgend seizoen staan op deze pagina. Met een onderscheid tussen de spelers en speelsters die gaan voor senioren 1/2 en senioren 3/4. De teamindelingen voor de seniorenteams worden op een later moment gepubliceerd.
 
Daarnaast kan je op deze pagina ook de trainers voor volgend seizoen vinden. Wij zoeken nog een tweede trainer/coach voor de D2 en de E3. Dus heb je interesse om een van deze teams trainen te geven of te coachen neem dan contact op met de TC.

Voor vragen kan je een e-mail sturen naar technische-commissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: