Maandag 17 mei: Inleveren sponsorkleding 2020-2021!

Geplaatst 14-05-2021

Geplaatst door Nicole van Schaik

Categorie Sponsorcommissie

Beste allemaal,

Na een bijzonder seizoen starten we maandag 17 mei alweer met het trainen in de nieuwe teams. Hopelijk mogen we aankomend seizoen weer wedstrijden gaan spelen en dan willen we er natuurlijk weer netjes bij lopen. Daarom is het tijd om de sponsorkleding van dit jaar in te leveren, zodat wij deze snel kunnen gaan verdelen over de nieuwe teams.
Dit jaar doen we één inlevermoment: maandag 17 mei tussen 18:00 en 20:30!

Net als andere jaren houdt iedereen z’n wedstrijdshirt thuis! (Behalve de selectieteams met nummers achterop).
Wil je nou een andere maat voor volgend jaar, dan moet je jouw wedstrijdshirt op de inleverdatum omruilen voor een nieuwe. Zo heeft iedereen een goede maat voor volgend jaar zelf al thuis. ls jouw maat niet aanwezig is wordt deze besteld en zal je begin van het nieuwe seizoen een shirt ontvangen.

Verder gaat het hetzelfde als voorgaande jaren en willen we dus het volgende van jullie hebben:
  • Van alle teams de shirtjestassen. Met alle zwarte shirts en hesjes die jullie aan het begin van ons hebben gekregen;
  • Teams die shirts met nummer hebben alle shirtjes in de shirtjestas inleveren;
  • Teams met trainingspakken en/of andere sponsorkleding moeten deze inleveren;
  • Aan de spelers van de selectie willen wij vragen zowel pak, tas, inschietshirts en eventueel rokjes/broekjes in te leveren.
Wij werken dit jaar maar met één inlevermoment, omdat we merken dat we anders één avond vaak voor niks zitten. Wij verwachten dan ook dat iedereen gewoon langskomt om zijn of haar spullen in te leveren.

(Kan je op dit moment echt niet aanwezig zijn, dan verwachten wij dat jullie je kleding een ander moment persoonlijk aan ons geeft. Hiervoor moeten jullie persoonlijk met ons een afspraak maken. Dit kan via onze mail sponsorcommissie@kvfortissimo.nl.)

Iedereen alvast bedankt voor de medewerking!
 
Sportieve groetjes,
De sponsorcommissie Viënna Verweij & Nicole van Schaik
 

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: