Vriendjes- & Vriendinnetjestraining - een geslaagde ochtend!

Geplaatst 28-04-2021

Geplaatst door Tim van der Weert
Op zaterdagochtend 24 april was het zover: de vriendjes- en vriendinnetjestraining voor de kangoeroes, F- en E-jeugd. Een leuke kans voor onze leden om aan hun vriendje en/of vriendinnetje te laten zien hoe leuk korfbal wel niet is. In een heerlijk voorjaarszonnetje maakten alle kinderen via spelletjes met een bal, oefeningen op de korf en partijtjes kennis met korfbal en Fortissimo. In totaal liepen er bijna 50 kinderen rond op het veld, een hele mooi opkomst!! Na de training was er voor iedereen wat te drinken en een zakje chips + voor alle vriendjes en vriendinnetjes een leuke korfbal sleutelhanger. Een geslaagde ochtend en heel veel dank aan iedereen die deze ochtend heeft geholpen.
 
Ben je nog geen lid van Fortissimo en denk je na deze training ik wil graag nog een keer meetrainen? Of was je er helaas afgelopen zaterdag niet bij en wil je ook een keer kennismaken met korfbal? Dan kan je bij ons een aantal gratis proeftrainingen meedoen. Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer en geboortedatum naar lidworden@kvfortissimo.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.
 

Jarigen

  • Sepp van Lint

JAV 2024

Sponsors: