Seizoen 2021/2022 – Hoe nu verder? (Update 26-04)

Geplaatst 26-04-2021

Geplaatst door Tim van der Weert
Ondanks dat de vooruitzichten op dit moment nog niet positief zijn is er nog geen definitieve beslissing over de veldcompetitie voor het voorjaar genomen. Toch zijn wij als Technische Commissie (TC) alweer druk bezig met volgend seizoen.
 
Normaal gesproken starten we vanaf eind juni met het trainen in de nieuwe samenstelling, maar dit jaar gaan we al eerder starten. Want vanaf 17 mei willen we gaan trainen in de nieuwe teamsamenstelling en met de nieuwe trainers. Ook hier geldt weer dat alles onder voorbehoud is van het eventueel starten van de voorjaarscompetitie.
 
Binnenkort maken wij de namen van de trainers en de teamsamenstelling bekend.  Altijd een spannend moment, waar wij als vereniging zorgvuldig mee omgaan. Wil je alvast weten in welke categorie je in het seizoen 2021/2022 komt te spelen? Ga dan naar de pagina van de Technische Commissie (onder het kopje competitie). Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. De indeling die daar staat is conform de regels van de KNKV en is gebaseerd op de leeftijd van de speler of speelster op 1 januari 2022.
 
De TC beseft dat alles van onzekerheden aan elkaar hangt, helaas is het in deze tijd niet anders. Heb je vragen/opmerkingen/goede ideeën mail ons: technische-commissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Sepp van Lint

JAV 2024

Sponsors: