KNKV routekaart - voorjaarscompetitie

Geplaatst 25-03-2021

Geplaatst door Tim van der Weert


Het KNKV heeft net als in de zaal een routekaart voor de veldcompetitie gepubliceerd. Ondanks dat de vooruitzichten op dit moment nog niet positief zijn is er nog geen definitieve beslissing over de veldcompetitie voor het voorjaar genomen. Daarom worden de voorbereidingen wel gestart zodat als de competitie kan aanvangen alles gereed is.

In de routekaart voorjaarscompetitie veld zijn verschillende scenario's uitgewerkt hoe vanaf 24 april de competitie gespeeld kan worden. In de routekaart wordt per week aangegeven hoe het schema eruit komt te zien als vanaf een bepaalde datum weer competitie gespeeld kan worden.

Bij een start op uiterlijk zaterdag 15 mei kunnen alle ploegen nog een competitie spelen. Vanaf 22 mei lukt dat niet meer voor de wedstrijdsport en vanaf 29 mei moet er voor alle teams een alternatief komen.

Hou rekening met spelen op 15 mei (hemelvaartweekend), 22 mei (pinksterweekend) en mogelijk competitie tot en met zaterdag 26 juni als de competitie pas laat kan starten. 

Klik hier voor de routekaart van de KNKV.

Jarigen

  • Fay Roodenburg

Sponsors: