Gasten op het park

Geplaatst 01-03-2021

Geplaatst door Johan Boer


De Corona-maatregelen betekenen voor de sportverenigingen van IJsselstein behoorlijk wat uitdagingen. Voor onze jeugd geldt dat we voor het eerst in tijden buiten hebben getraind in februari en de senioren hebben lang niet of nauwelijks kunnen trainen. Ook de judoka's van Judo Ryu Rijkse staan voor een uitdaging om hun trainingen weer vorm te geven.,

Voor hen geldt ook dat binnen trainen nog niet kan in de huidige omstandigheden, maar buiten mag dat wel. Op het verzoek van het bestuur van Judo Ryu Rijkse hebben wij  gekeken naar de mogelijkheden die er zijn om dat op ons park te doen. We hebben afgesproken dat de judoka's op zaterdag van 10:00 uur tot ongeveer 13:00 trainen op ons park. 
Als er ruimte op het kunstgras is dan leggen ze hun matten daarop uit. Als wij alle velden vol hebben staan, bijvoorbeeld als we onderlinge wedstrijden hebben in combinatie met de kangoeroes en de E of F die trainen, dan leggen de judoka's hun matten op de atletiekbaan uit. De matten worden na gebruik opgeslagen in onze opslag-ruimte. 

Het is een goede zaak dat we elkaar als sportverenigingen in IJsselstein een beetje kunnen helpen in dit (hopelijk snel aflopende) Corona-tijdperk. 
 

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: