Verlenging contract van de hoofdtrainer/coach

Geplaatst 08-02-2021

Geplaatst door Johan Boer


Het contract van onze hoofdtrainer/coach loopt in juli 2021 af en daarom moest er gekeken worden wat de wensen en mogelijkheden waren voor het komende korfbaljseizoen. Het bestuur heeft in overleg met de TC besloten om de samenwerking met Marc Verhoeven voort te zetten. Ook bij Marc bestond de wens om met Fortissimo verder te gaan.

Het besluit was eigenlijk wel te verwachten, want na het eerste jaar met de nodige successen (waaronder de promotie naar de 2de Klasse), zijn de laatste twee jaar vanwege Corona helaas anders gelopen dan dat we hadden verwacht. Ondanks deze gekke tijd waarin de korfbalcompetitie zelfs stop is gezet, heeft Marc met zijn enthousiasme en inzet een belangrijke bijdrage geleverd aan de samenhorigheid en sfeer binnen de selectie en Fortissimo. Van beide kanten is dan ook het vertrouwen en de intentie uitgesproken om het contract met twee jaar te verlengen.

Daarnaast zijn er ook gesprekken gevoerd met Adri Gerrits (trainster/coach van ons tweede selectieteam) en Martijn Sprangers (adviseur en begeleider korfbalontwikkeling, passend bij het technisch beleid en de opleidingsvisie van Fortissimo). Ook zij hebben beiden aangegeven door te willen gaan met hun werkzaamheden waar wij als bestuur ook zeer content mee zijn.

Dit betekent dat we als bestuur blij zijn dat Marc, Adri en Martijn met ons de ingeslagen weg voort gaan zetten binnen onze vereniging.

Namens het bestuur,

Johan Boer

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: