Jennifer Regts 25 jaar lid

Geplaatst 02-12-2020

Geplaatst door Nadine Arendse


 
Online borrelen, online vergaderen, online werken, in deze corona tijd is het niet anders en raken we er steeds meer aan gewend met elkaar! Maar een online jubileum, dat hadden we nog niet gehad! Maandagavond 2 december had het bestuur weer een online vergadering. Corona beleid, technische zaken, waren de dingen die op de agenda stonden. Ineens ging bij Jennifer de bel. Daar had ze niet op gerekend, dus het duurde even en er moest ergens een sleutel vandaan getoverd worden. En daar stond Wim voor de deur! We hadden Wim gevraagd of hij tijdens de vergadering met een gebakje, bloemetje en de bekende pen langs kon gaan, zodat we alsnog met het hele bestuur getuigen konden zijn van het jubileum van Jennifer. Een uniek jubileum, want niemand anders heeft een online jubileum gehad!
 
Aan het einde van de vergadering hebben we Jennifer nog even ondervraagd. 25 jaar Fortissimo, wat blijft je dan eigenlijk bij als hoogtepunten? Als eerste noemt ze de Fortissimo kampen en trainingsweekenden. Met elkaar veel plezier maken. De toernooien op de trainingsweekenden, na een nét iets te gezellige avond. Sportief bezien komt uiteraard haar laatste jaar in het eerste naar voren. In dit jaar speelde ze met het eerste twee promotiewedstrijden en beide werden gewonnen! Allereerst in de zaal tegen Kios, met een hele bus naar neutraal terrein in Rotterdam. Strakke koppies en een hele spannende wedstrijd. Heel lang bleven we steken op 17-16. De tijd tikte weg en langzaam aan werd de hoop groter op de winst. In de allerlaatste seconde schoot Jennifer de bevrijdende 18-16 binnen. De scheidsrechter had door dat dit de beslissende klap was en floot de wedstrijd direct na deze goal af. Promotie naar de tweede klasse! Na een feestje in de kantine de dag erna met een deel van de selectie vliegen naar een mooi skioord waar het feest nog een week doorging! En een paar weken later het veld. Deze keer speelde we in Driebergen tegen Reehorst. Deze wedstrijd ging een stuk gemakkelijker en verliep minder spannend, maar het resultaat was hetzelfde, wederom promotie naar de tweede klasse. Deze wedstrijd was voor Jennifer nog iets meer bijzonder. Yoa zat namelijk veilig in haar buik en heeft ons vast geholpen deze wedstrijd te winnen. Yoa is ondertussen nog nét geen drie jaar, maar al net zo thuis op het korfbalveld als haar moeder. Ze wordt blij van het korfbalveld, ze staat op zaterdagmorgen te springen als het weer zover is. In het nieuwe jaar gaat Yoa dan ook zelf haar korfbal carrière starten bij de kangoeroes.  Als club zijn wij meer dan blij met zo'n actief en betrokken lid als Jennifer. Jennifer steekt makkelijk haar handen uit de mouwen, is nooit te beroerd om ergens in te ondersteunen of dingen op te pakken. Ze zit ook al jaren in het bestuur en is in ons bestuur een zeer betrouwbaar en gewaardeerd lid. 
 
Jennifer, we hopen nog vele jaren van jou als lid te mogen genieten! En wie weet, over 25 jaar een dubbel jubileum, Yoa 25 jaar lid en jij 50!

Image

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: