Black Friday aanbieding! Bestel je kerstpakket dit weekend!

Geplaatst 27-11-2020

Geplaatst door Marc VerhoevenNa de aankondiging van de week, is hierbij "eindellijk" de bestellink voor het bestellen van een uniek Fortissimo Kerstpakket.

Wil jij ook in bezig komen van zo'n gaaf Fortissimo Kerstpakket, EN wil je met je aankoop de club een extra steuntje geven, dan is dit het moment om je kerstpakket te bestellen. Tijdens dit Black Friday weekend doen we iets extra's!  Je kan een pakket aankomen met 5 euro korting, dus voor 35 euro ipv 40 euro. Hoe cool is dat. 

Geef een pakket cadeau!
Hoe leuk is het  als er de deurbel gaat en daar staat de selectie! Met een gaaf cadeau. Namens jou kunnen we Fortissimo Kerstpakketten afleveren bij iedereen. Dus wil je bijvoorbeeld iemand bedanken of de buurvrouw een leuk cadeao geven. Bestel dan een extra kerstpakket en wij bezorgen hem waar je wilt! 

De pakketten stellen we zelf samen en zullen voor ieder in het gezin een feest zijn om hem te openen. Naast lekkernij zit er ook een uniek Fortissimo gadget in, die je echt wilt hebben!.

The Masked Santa!
Alle kerstpakket kopers krijgen een "geheime hint" voor het THe Masked Santa! spel. Dus hiermee maak je extra kans om de santa te kunnen onthullen. Dus nog een extra reden om een pakket bestellen toch?


KLIK HIER VOOR HET BESTELFORMULIER


Heb je vragen over de pakketten? De selectie kan je helpen!

groetjes en tot snel

Marc
 

 

 

 

Jarigen

  • Jolanda Bergman-Bertens
  • Quinne Bruijntjes
  • Ruben van Riessen

Sponsors: