Trainersclinic (kinderen 3-6 jaar) - Geef je op!!!

Geplaatst 27-07-2020

Geplaatst door Tim van der Weert
Altijd al eens de allerkleinsten (3-6 jaar) trainen willen geven? Maar geen idee hoe je dit doet? Geef je op voor de clinic ‘ff bewegen’. Deze clinic is voor de huidige trainers en voor potentiële geïnteresseerden vanaf 12 jaar.
 
Britt en Viënna doen nu al enkele jaren de Kangoeroe Klup en zoeken altijd extra handjes. We zoeken dus geen trainers voor de kangoeroes, maar mensen die graag willen helpen. Vorig jaar hielp Fien mee en vond dit zo leuk dat zij dit jaar trainer is van de E3. Dit jaar helpt Lysan mee bij de allerkleinsten.
 
Het werken met kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar vergt veel kennis en inlevingsvermogen. De clinic ‘ff bewegen’ is dan ook zeer belangrijk voor de Kangoeroe Klup. Hier leren de toekomstige trainers van de Kangoeroes om op een verantwoorde, speelse en zeer gevarieerde wijze de juiste oefenstof aan te bieden.
 
Op twee zaterdagochtenden krijg je tips & tricks van een KNKV docent en kan je putten uit de ervaring van Britt en Viënna hoe om te gaan met de allerkleinsten van de club.
 
Dus ben je nieuwsgierig, 12 jaar of ouder, geef je dan op en leer de kneepjes van het vak. Wil je gewoon een keer kijken en tips krijgen? Ook dan ben je van harte welkom om de clinic te volgen.
 
Datum wordt nader bepaald, maar het is twee keer een zaterdagochtend van 09.00-11.00.
 
Geef je op via technische-commissie@kvfortissimo.nl.

Pupil van de week:

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: