Trainen in de zomer en start nieuwe seizoen

Geplaatst 03-07-2020

Geplaatst door Tim van der WeertNu de zomervakantie in zicht is zijn de komende weken ook de laatste trainingen. Alle teams kunnen doortrainen t/m donderdag 16 juli. Dan begint daarna een korte zomerstop.
 
Vanaf donderdag 23 juli tot en met donderdag 13 augustus is voor vier weken het veld op donderdagavond van 19.00-21.00 open. Leden vanaf de B-jeugd kunnen dan gebruik maken van het veld: trainen, oefeningen doen, gewoon een balletje schieten of partijen. In principe is dit op eigen initiatief, tenzij je trainer graag de training op deze avonden wil verzorgen. Na afloop kan er dan gezellig een drankje worden gedaan in de kantine, want die is deze avonden ook open!
 
In de week van de 10 augustus start de selectie en de A1 weer met trainen. De trainingen van alle overige teams beginnen in de week van 17 augustus. De trainingsdagen en -tijden komen z.s.m. op de website.
 
De TC wenst iedereen een fijne zomer!!

Pupil van de week:

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: