Container verwijderd

Geplaatst 06-07-2020

Geplaatst door Webmaster


Beeldbepalend op ons terrein was de rode container die daar illegaal in 2001 was neergezet. Illegaal omdat daarvoor geen toestemming gevraagd was bij de gemeente. In de contacten die wij veelvuldig met de gemeente hebben is mij meerdere malen verteld dat de container daar illegaal stond. Dit had te maken met het feit dat onder de container twee elektriciteitskabels liggen die een aanzienlijk deel van IJsselstein van stroom voorzien. Mochten er ooit problemen komen dan moest de container binnen 24 uur verplaatst worden! Gelukkig is dit ons bespaard gebleven.   

Nu we met een nieuwe opslag aan de gang gaan kon de container weg, maar ja hoe! Via via kwam de eigenaresse van de hondenschool Idefix, die achter ons terrein puppy cursussen verzorgd, te horen dat de container weg moest. Laat zij nou net dringend behoefte hebben aan meer opslag. Een en een is twee, de container kon naar het terrein van de hondenschool, wij blij en zij ook. Afgelopen vrijdag was het zover en de gehele operatie is naar volle tevredenheid verlopen, zoals jullie kunnen zien op bijgaande foto’s en video’s.

Een mooi voorbeeld hoe je als buren elkaar kunt helpen.

Dank aan iedereen die dit tot een goed eind gebracht hebben.
Guus Langemeijer

Pupil van de week:

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: