Geslaagden KT2 opleiding – Gefeliciteerd!!

Geplaatst 12-06-2020

Geplaatst door Tim van der Weert


Goed opleiden en begeleiden van trainers is zeer belangrijk voor de ontwikkeling en het plezier van de spelers. Elk jaar streeft de Technische Commissie er dan ook naar dat zoveel mogelijk trainers de Korfbaltrainer 2 (KT2) opleiding volgen. Tijdens de KT2 opleiding wordt aandacht besteed aan het lesgeven, de didactiek en de kernkwaliteiten van de trainer.

Ook dit jaar hebben wij meerdere geslaagden voor de KT2 opleiding:


Joëlle, Nicole, Quinty, Zinda & Fabian van harte gefeliciteerd met jullie KT2 diploma. Na vier avonden hebben jullie bewezen de vier inzichten van goed trainerschap te begrijpen.Met deze geslaagden heeft volgend jaar 70% van de teams bij Fortissimo een gekwalificeerde KT2 trainer. Maar dat kan natuurlijk altijd meer! Dus ben jij een beginnende trainer en wil je meer leren over het trainerschap? Neem dan contact op met de Technische Commissie via technische-commissie@kvfortissimo.nl en schrijf je in voor de KT2 opleiding.  

Pupil van de week:

Jarigen

  • Shirley Regts

Sponsors: