Senioren seizoen 2020/2021 – Update

Geplaatst 16-05-2020

Geplaatst door Tim van der Weert
Zoals in een eerder bericht al aangegeven is de Technische Commissie voor komend seizoen alweer druk bezig met alle voorbereidingen. De selectie senioren 1 en 2 was bekend en wij hebben toen een dringende oproep gedaan aan de spelers die toen bij overige senioren stonden om met ons samen na te denken over een oplossing die voor iedereen prettig is.

Inmiddels kunnen wij melden dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen en dat het ons is gelukt om een senioren 3 en een senioren 4 team rond te krijgen. De indeling kan je vinden op de pagina van de Technische Commissie (onder het kopje competitie). Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Wij houden deze pagina up to date met eventuele wijzigingen.

Dit bekent niet dat wij niet meer op zoek zijn naar nieuwe leden. Dus twijfel je en wil je toch doorgaan of juist stoppen geef dit dan aan de TC door. Mocht je nog mensen kennen die weer graag willen gaan korfballen of helemaal nieuw zijn dan zijn ze van harte welkom en zouden wij dit ook graag z.s.m. willen weten.

Indien er iets niet klopt of je wilt nog iets doorgeven stuur dan een mail naar technische-commissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Annemieke Krikke

Sponsors: