Jeugd teamindelingen seizoen 2020/2021

Geplaatst 30-05-2020

Geplaatst door Tim van der Weert
Ondanks deze vreemde corona tijden is de Technische Commissie (TC) bezig geweest met alle voorbereidingen voor volgend seizoen. Met als belangrijkste taak om samen met de oude en de nieuwe trainers de teamindelingen te bepalen. Altijd een spannend moment, waar wij als vereniging zorgvuldig mee omgaan.
 
De TC stelt in samenspraak met de nieuwe en de voormalige trainers de teams samen. Bij de selectie- en talenten teams bepaalt de nieuwe trainer (gefaciliteerd door de TC) in samenspraak met de vorige trainer(s) de opstelling. Bij de overige teams bepalen de trainer(s) in samenspraak met de TC de opstelling.
 
De teamindeling voor de jeugd voor seizoen 2020/2021 kan je vinden op de pagina van de Technische Commissie (onder het kopje competitie). Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. De teams trainen vanaf donderdag 4 juni in de nieuwe samenstelling.
 
Daarnaast kan je op deze pagina ook de trainers voor volgend seizoen vinden. Helaas hebben wij nog niet voor alle teams een trainer gevonden. Dus heb je interesse om een van deze teams trainen te geven of te coachen neem dan contact op met de TC.

Voor vragen kan je een e-mail sturen naar technische-commissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Jolanda Bergman-Bertens
  • Quinne Bruijntjes
  • Ruben van Riessen

Sponsors: