Ik hou van Fortissimo! Iets om naar uit te kijken......

Geplaatst 13-05-2020

Geplaatst door Marc Verhoeven


 

Waar ligt jou Fortissimo hart?

Want waar zit het kloppend hart bij Fortissimo? Bij jullie, onze leden! In mijn vorige stukje kwamen we qua ledenaantal goed uit de bus en deed ik (na overleg gehad te hebben met de TC) een oproep voor nieuwe korfballers. Want dat is de aorta binnen onze club, het korfbal.
Het lijkt allemaal iets normaler te worden. De jongste leden zijn alweer even aan het trainen, is de TC druk bezig met het nieuwe seizoen en zijn Adri, Martijn & ikzelf druk geweest met de voorbereidingen van de nieuwe selectie.

Zoals de meeste wel zullen weten, ontvangen de selectietrainers een vergoeding van Fortissimo. Een paar weken geleden hebben Ruben, Martijn en ik met Guus contact gehad en verteld dat ons werk voor het seizoen 2019-2020 erop zit, en dat de “vergoedingen” gestopt mogen worden. Hierdoor vloeit er iets van het gebudgetteerde geld terug naar de club, daar waar we toch al veel kantineomzet mislopen op dit moment. Gewoon omdat inmiddels Fortissimo ook een stukje van ons is geworden. En daar is gelijk m’ bruggetje naar iets leuks.


Ik hou van Fortissimo

Hoe leuk is het om vanaf volgende week weer op het veld te vertoeven? De jongste jeugd is al weer even bezig, nu mogen de 19+ korfballers ook het veld weer op. Al is het wel met spannende aanpassingen. Ben benieuwd hoe dat gaat.

Het duurt nog wel eventjes voordat alles weer “echt” normaal is en we bijvoorbeeld de kampcommissie weer in de weer zullen zien. Maar ook dat we de darters en de kaarters weer in onze gezellige kantine bezig te zien? We moeten nog eventjes wachten, maar het komt eraan……

Zodra het weer kan en bovenal mag, gaat de selectie, de trainersstaf en de Activiteiten Commissie de handen in elkaar steken voor een gigantisch groot Ik hou van Fortissimo feest. Een dag die helemaal in het teken komt te staan van Fortissimo, met als afsluiter, een knalfeest met live muziek van Nederlandse bodem (daar is die eindelijk dan). Een avond waar we iedereen willen verbinden met elkaar, waar darters korfballers ontmoeten en waar kaarters het glas kunnen heffen met ouders van onze jeugd. Tijdens het grote Ik hou van Fortissimo feest gaan we zorgen voor vermaak en zorgen we er met z’n allen voor dat de kantine opbrengsten door het dak knallen (als we het dak al niet hebben weggeblazen)

Dus blokkeer alle zaterdagavonden maar vanaf september in je agenda, maak groep-uitnodigen voor je Fortissimovrienden, neem je kids mee of boek gewoon alvast een oppas. 

Want het Ik hou van Fortissimo feest komt eraan…….


De AC, De Selectie van Fortissmo en de selectietrainers!

Jarigen

  • Annemieke Krikke

Sponsors: