We mogen weer

Geplaatst 21-04-2020

Geplaatst door Johan Boer


Beste Fortissimo-ers
We weten dat de jeugd weer mag gaan sporten. Het bestuur gaat samen met de TC uitwerken op welke wijze we dat willen gaan doen, waarbij het natuurlijk ook belangrijk is om de trainers te vragen wat zij willen en kunnen.
Niet onbelangrijk : de korfbalpalen moeten weer terug naar het park. Dat gaan we op zaterdag regelen. Bel Guus even voor een tijdstip of stuur een mail naar bestuur@kvfortissimo.nl, dan wordt je teruggebeld om een tijdstip af te spreken.
Daarnaast twijfelen we of het verstandig is om de JAV op 19 juni in de gebruikelijke vorm door te laten. Dat duurt nog 2 maanden, maar ik wil graag nu al inventariseren wat we doen als de JAV niet door kan gaan. De mogelijkheden zijn uitstellen, maar ook videobellen zou kunnen. Ik ben benieuwd wat jullie daar zelf van vinden, dus ik zal straks een poll in de Fortissimo-groep zetten. Heb je geen facebook, dan kan je via mail aan het bestuur laten weten of je voorkeur hebt voor uitstellen van de JAV of voor een vergadering via videobellen.
Binnenkort meer nieuws.
Groet, Johan

Pupil van de week:

Jarigen

  • Shirley Regts

Sponsors: