Bericht van JAC

Geplaatst 03-04-2020

Geplaatst door Webmaster


Hallo allemaal,

Hopelijk gaat het goed met iedereen. 

Zoals het er nu uitziet is het korfbalseizoen jammer genoeg voorbij door de coronacrisis. Hiermee komen ook de JAC activiteiten te vervallen. De JAC heeft besloten het inschrijfgeld voor het bowlen terug te storten. 

Een JAC-er zal contact met je opnemen om dit te regelen. Mocht je niets vernemen van een van ons dan graag even contact opnemen via jac@kvfortissimo.nl (graag met opgave van naam, team en rekeningnummer/tenaamstelling waarop het bedrag teruggestort kan worden)

Volgend seizoen zijn wij terug met een nieuw JAC-programma voor alle jeugdleden! Wij kijken er al naar uit. Tot dan, stay safe! 

Veel gezondheid toegewenst aan iedereen. 

Groeten,

Angelique Groen
Daphne van Dijk
Esther Steenvoort
Esther Kalisvaart 
Petra Elsenaar 
Rianne Kers

Pupil van de week:

Jarigen

  • Shirley Regts

Sponsors: