Nieuws m.b.t. Fortissimokamp 2020

Geplaatst 23-03-2020

Met toch een beetje pijn in ons hart laten we jullie weten dat door de regering voor ons besloten is, dat het Fortissimokamp 2020 niet door zal gaan. Alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen zijn verboden tot 1 juni 2020, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het Fortissimokamp valt binnen deze periode.

Hoewel we deze maatregel begrijpen en ieders gezondheid natuurlijk voorop stellen, vinden we het ontzettend jammer om ons jaarlijkse Pinksterfeest dit jaar te moeten missen.


We waren al een heel eind met de voorbereidingen, maar wat in het vat zit verzuurd niet, dus schrijf 22, 23 en 24 mei 2021 maar vast in je agenda. Want dan moeten we plezier maken voor 2 jaar, dus dat wordt een extra groot feest!!

Voor nu: pas goed op jezelf en op elkaar!


Ellen, Maaike, Marianne en Roos
de Kampcommissie

*kampdeelnemers zullen het reeds betaalde kampgeld de komende
periode teruggestort krijgen op hun rekening.

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: