Jasper speelde vals, Patrick wint!

Geplaatst 08-03-2020

Geplaatst door Marc Verhoeven
Ieder jaar organiseert het bestuur van Fortissimo een vrijwilligersavond. Een avond die in het teken staat van al die leden (en niet leden) die iedere week weer druk in de weer zijn om Fortissimo aan het draaien te houden.

Zeg zelf, een club van ruim 400 leden, daar heb je een bak vrijwilligers voor nodig!

Om 21:00 begon de kantine van Fortissimo vol te stromen met hen voor wie de avond bedoeld was. Een kantine die voor dit bijzondere feestje was omgebouwd tot Casino, met roulette, poker, blackjack en natuurlijk een rad van fortuin! We zijn tenslotte allemaal gokkers, Fabian Pasman die voor de avond tot roulette-draaier was bestempeld werd steeds enthousiaster met zijn: Rien ne va plus!  en Martin Rijke welke de dorstlesser van de avond was.

20 muntjes omzetten in zoveel mogelijk waardoor je (als je de meeste binnen haalde) er met een echte prijs vandoor zou gaan. Meester gokker Jasper van der Lee heeft op voor nu nog onduidelijke wijze de winst binnen gehaald (gelukkig hangt er een afluistercamera in de kantine, de beelden worden nog teruggekeken).

Johan als voorzitter opende het vrijwilligersfeest met het uitroepen van de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar ging de prijs naar Patrick van Klaveren van de scheidsrechterscommissie. Een vaak ondankbare maar ozo belangrijke taak. Want zonder scheidsrechters kun je niet spelen. Patrick van harte!

Aan alles was gedacht, drankjes, snacks en de bitterballen van Wil van Doorn. Top gefixt

Een kleine noot van aandacht, waar waren alle andere (65) vrijwilligers, op jullie avond, speciaal voor jullie georganiseerd. Een gemiste kans! We hebben ruim 125 vrijwilligers, het heeft de pret niet gedrukt. Maar hoe gaaf zou het zijn als we volgend jaar echt met z'n 'allen' genieten van deze, speciaal voor jullie georganiseerde, avond?

Fortissimo bestuur, Activiteiten Commissie en Wil bedankt voor de leuke avond. Laten jullie nog even weten of Jasper 'echt' heeft valsgespeeld?

 
 

Jarigen

  • Annemieke Krikke

Sponsors: