Gezocht, ouders voor de stroopwafelaktie

Geplaatst 11-03-2020

Geplaatst door Guus Langemeijer


Wij zijn op zoek naar een paar ouders die de stroopwafelaktie dit jaar willen organiseren. De afgelopen jaren hebben Mariska van Leeuwen, Ilonka Bouwman en Esther van Aken dit gedaan.  Maar omdat hun kinderen geen deel meer uitmaken van de doelgroep die langs de deuren gaan zou het fijn zijn als ouders uit de D, E of F teams dit mee willen helpen organiseren.

De actie staat meestal gepland in de week dat de korfbalfinale gespeeld wordt, want er zijn dan geen trainingen die week. Dit jaar is dat week 14, eind maart begin april.

De meeste info wat betreft de wijkindelingen zijn bekend. De werkzaamheden bestaan meestal uit een uurtje bij elkaar zitten welk team welk wijk gaat bezoeken, folders verspreiden bij de teams tijdens de training en de betreffende middag/avond aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Een heel leuke job om samen te doen, en kost niet veel tijd. Excuus voor deze verlate oproep.

Voor alle informatie kan je terecht bij bovenstaande dames. Ben je niet in bezit van hun tel nrs dan kan ik jullie deze desgevraagd verstrekken. Mail naar guusenlieke@xs4all.nl  

Jarigen

  • Annemieke Krikke

Sponsors: