Schoolkorfbal 2020 - Aanmelden scholen

Geplaatst 06-02-2020

Geplaatst door Tim van der Weert


Vrijdagmiddag 3 april 2020 is ons schoolkorfbaltoernooi!

Inmiddels is alle informatie naar de scholen verstuurd. Eerdere jaren merkte wij dat niet alle scholen de informatie aan de kinderen doorgeven. Een aantal ouders hebben hard hun best gedaan om teams bij elkaar te krijgen. Waar wij heel blij mee waren!!!! Zouden jullie komende dagen in de gaten willen houden of de school actie onderneemt en anders dit aan de leerkrachten vragen? De deadline voor aanmelden is vrijdag 20 februari.

Mocht je zelf de informatie willen om aan de slag te gaan, dan kan je mailen naar schoolkorfbalcommmissie@kvfortissimo.nl

Ook hebben wij deze dag weer héél veel hulp nodig. We hopen dat iedereen een paar uurtjes kan helpen. Graag opgeven bij iemand van de commissie (Susanne, Joëlle, Nadine, Sandra of Tim) of via ons mailadres.

Jarigen

  • Frans van Rooijen

Sponsors: