Ruben Visscher stopt na dit seizoen als coach Fortissimo 2

Geplaatst 17-01-2020

Geplaatst door Rogier Blokhuis


Afgelopen week heeft Ruben Visscher, coach en trainer van Fortissimo 2, aangegeven dat hij aan het einde van dit seizoen zal stoppen. Na twee zeer mooie, leerzame maar ook intensieve jaren, kiest Ruben om volgend seizoen een stapje terug te doen om weer even wat meer tijd aan zijn gezin te besteden.

Een lastige keuze aangezien hij een fantastische tijd heeft gehad met de spelersgroep, Marc Verhoeven en Jenneke. Vorig seizoen werd er boven verwachting gepresteerd met een zeer jonge spelersgroep en was er zelfs enige tijd zicht op promotie naar de reserve 2e klasse. Uiteindelijk werd dit net niet behaald. Momenteel staat Fortissimo 2 op een derde plek op het veld. Mede door de vele blessures in de selectie, doet het 2e in de zaal niet mee voor de bovenste plekken.

Naast de prima prestaties zijn er onder leiding van Ruben diverse spelers uit het 2e doorgegroeid naar de hoofdmacht van Fortissimo. Ruben zal dan ook met opgeheven hoofd vertrekken aan het einde van dit seizoen. 

Wij bedanken Ruben dan ook voor zijn fantastische inzet en wensen hem een mooi laatste half jaar toe in zijn huidige functie.
 

 

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: