Activiteiten die je niet wilt missen dit seizoen

Geplaatst 17-01-2020

Geplaatst door Webmaster


Eerder dit jaar heb je kunnen lezen wat we allemaal voor jullie in petto hebben dit seizoen en nu is het onze beurt om daar de data bij te noemen... hou je stevig vast of ga zitten, want we gaan knallen!


Fortissimo PubQuiz op zaterdag 25 januari 2020
Zoals we net al zeiden; helaas (voor de gene die zich nog niet hebben aangemeld) zitten we helemaal vol! Maar je kan jezelf altijd op de wachtlijst plaatsen of misschien een oproep of Facebook? Wellicht is er een team met 3 personen die nog wel een slimme kadidaat in hun team willen!

Fortissimo Vrijwilligersavond 2020 op zaterdag 7 maart 2020
Dit jaar wordt het bestuur ondersteund door de activiteiten commissie, en via deze wijze wil het bestuur jullie graag bedanken voor jullie inzet. Eerder stond zaterdag 15 februari op de kalender, maar dit hebben we wegen omstandigheden moeten verplaatsen. Zet de afspraak dus door naar zateradg 7 maart en maak je klaar voor een heus casino! 

Fortissimo feest op zaterdag 28 maart 2020
Om het zaalseizoen af te sluiten hebben we een leuk feest voor jullie in petto. Het thema houden we nog even geheim, maar dat horen jullie zeer binnenkort!

Fortissimo Party Olympics op zaterdag 13 juni 2020
Om het veldseizoen goed af te sluiten beginnen we met een bord eten en aansluitend spelen we de Fortissimo Party Olympics!

Fortissimo Eindfeest op zaterdag 27 juni 2020
​Details volgen later, maar zet de datum vast in je agenda!

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: