A-gala 2019!

Geplaatst 27-12-2019

Geplaatst door Marieke van Baarsen


Op 21 december 2019 was het weer zover, het jaarlijkse A-Gala van Fortissimo. Al onze drie A-teams waren goed vertegenwoordigd op deze avond vol lekker eten, spelletjes en gezelligheid.
Na een mooie entree op de rode loper, omringd door gezellige kerstlichtjes, was er een fotomoment. Wat zag iedereen er mooi uit! Het lopend buffet werd geopend: van heerlijke vleesjes tot aardappelkroketjes en salade. Als dessert volgde een brownie met ijs, een koekje en slagroom. Met een gevulde maag begonnen we aan de spelletjesavond.

Zes teams, onder leiding van een van de coaches, streden in drie rondes tegen elkaar. In spelletjes als Spellen, Galgje, Kadootjesspel, Ballonnen- en hoofdpiramide, Flipping cups 3-op-een-rij, Jenga, Rijtjes, Pictionary konden de teams laten zien wie de beste was. In de denderende finaleronde streden de teams van Zinda (Michèle, Jelmer, Marit en Femke) en Martin (Julian, Amber en Quinty) in het kadootjesspel tegen elkaar. Zinda’s team won en ging naar huis met een prestigieuze prijs, een paar kerstsokken voor elke winnaar!

Daarna werden de King en Queen van de avond bekend gemaakt. De meeste stemmen waren voor Stijn en Danique. Na een openingsdans van dit zojuist gekozen koppel was de dansvloer geopend. Al snel erna werd de kantine een kleine GelreDome: de kickbokswedstrijd Rico vs. Badr was populair.
We vonden het een ontzettend leuke sfeer, echt een geslaagde avond. Bedankt voor jullie enthousiasme en inzet!

Graag willen we Diana en Susanne nogmaals bedanken voor alle jaren A-Gala die zij georganiseerd hebben. Zij dragen nu het stokje voor de organisatie over!
Daarnaast heel veel dank aan Joyce, die het voor het eerst mee-georganiseerd heeft, ook Stefan en Bas bedankt voor de organisatie!

We wensen iedereen alvast het beste voor 2020! Tot volgend jaar!

Liefs,
Joyce, Stefan, Bas en Marieke
Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: