Bestuurlijk Natuurlijk November 2019

Geplaatst 13-11-2019

Geplaatst door Guus Langemeijer


VOG

Vorig seizoen is er een start gemaakt met het aanvragen van de verklaringen omtrent gedrag (VOG) voor een aantal belangrijke commissies. Denk hierbij onder andere aan het bestuur, de technische commissie en de kampcommissie. Inmiddels is het gelukt om deze VOG’s in sportlink te zetten, zodat ze ook op een zorgvuldige manier bewaard worden.
Zoals afgesproken gaan we nu verder met het aanvragen van de VOG’s voor de meerderjarige trainers. Binnenkort zullen de trainers een mailtje ontvangen met daarin een link om een VOG kosteloos aan te vragen. Iedereen die al een VOG heeft, krijgt uiteraard niet nog een keer een verzoek.
Op deze manier geven we als vereniging een goede invulling aan het preventiebeleid.
Iedereen weer bedankt voor de medewerking.
 
Groeten
Vertrouwenspersonen Fortissimo
 

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: